joi, 17 decembrie 2009

Mai crestin decat Sf. Petru

Dupa lupte seculare, lupte inutile ca sa se dovedeasca ca alegerile au fost fraudate, avem si un final dezastros, un final la care ma asteptam sincer sa va zic, vechiul si noul presedinte ramane Marinarul care a scapat de plecarea pe mare (cristoncea ma-si) si ba mai mult acum pozeaza mai crestin ca Sf.Petru si se crede baiat bun, crestin, cu bun simt si fara pacate.
Normal ca lumea care l-a votat na prea gandit sau au primit 20 lei si un lighian pentru a vota cu marinarul altfel nu-mi pot explica cum a reusint sa castige sincer.
Oricum a venit iarna in Romania mea pe bune si desigur autoritatile locale au fost luate prin surprindere de zapada si multe drumuri nationale si din orase au fost blocate, dar nu firmele de dezapezire sunt de vina ci conducatori auto care n-au cauciucuri de iarna, urat din partea lor urat ar trebui soferi sa se plesneasca si sa se autopedepseasca.
Pana data viitoare cum zice Mircea Badea "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpuL"
Sarbatori fericite si an nou fericit (ce cinic suna)!!!!

luni, 7 decembrie 2009

La naiba in pui mei


Salutare
N-am mai postat pentru ca n-am mai avut inspiratie si nici chef sa ma axez pe Romania mea, dar de data asta nu ma pot abtine sa nu comentez.
Trebuie din nou sa multumesc romanilor care iubesc criza, care il iubesc pe Basescu si sa le transmit "Fi-mi-ar scarba de mamele voastre".
Aseara ma uitam pe Antena 3 si primeam rezultatul ca Mircea Geoana a castigat alegerile si logic ca eram multumit pentru ca n-a mai iesit marinarul alcoolist.
In aceasta dimineata suprize suprize da fara Andreea Marin ci cu Adrian Videanu cel care stia din cate se vede rezultatele Biroului Electoral Central si ala fiind ca Traian Basescu a castigat de fapt alegerile, suna aiurea, imposibil etc. , dar traim in Romania si este un sport extrem. Oricum lasa ca e bine si asa rau inca 5 ani cu Marinarul, oricum romania este un vas pe jumatate scufundat asa ca peste 5 ani poate o sa mai fie numai pupa din noi.
Pana atunci sper sa primesc azilul politic in Congo
Macar acolo am maimutele care sunt mai prietenenoase decat maimutele de aici