marți, 25 ianuarie 2011

Nu mai pot cu voi.....

Salutare

Pff.... de cateva zile imi vine sa iau o scandura, o lopata si sa dau in acelea/aceea care mai imi canta aceste versuri academice si desigur bine gandinte "Ne place, place, place", chiar nu inteleg aceasta melodie si de ce urca toate semi-virginele de 13-16 ani pe mese, desigur si femeile fatale, cele de sapte stele (sa nu le uit pe ele ca ma injura), este o melodie, patetica, fara sens, fara inteles, sau probabil pe intelesul "academicienilor" cu doua clase ca si trenul (am facut o comparatie acum injurati-ma :)) ).
Sincer rabdarea mea si cultura mea muzicala cam ajunge la limite, imi doresc ca de fiecare data cand o persoana canta melodia asta sa-i cada ceva in cap, ar fi superba chestia asta.
In loc sa ne gandim ca ieri a fost 24 ianuarie si ca Alexandru Ioan Cuza a insemnat 80% din miscarea care dus la unirea Romaniei, noi cantam "Ne place, place, place" ca niste babuini isterici cu bate in mana.
Ne-am intors in epoca de piatra, unde muzica era facuta cu pietre, bate si ragete.
M-am saturat de voi, pitipoance semi-virgine si femei de sapte stele, chiar nu mai exista oameni normali in tara asta, decat cativa?

P.S. Toate semi-virginele si femeile care ma injura la ora asta un simplu < Pa >
P.S. Mai jos v-am dat cateva exemple de muzica nu de maraituri.






marți, 18 ianuarie 2011

Fascinat de cerul instelat...........

Salutare,

Pe sistemul "Esti vie? Si faci struguri?", ma gandeam sa mai scriu ceva de doamne ajuta pe blog-ul asta, ca in ultima vreme m-am cam ramolit, probabil ca am imbatranit psihic de atata prostie si impertinenta din partea romanilor mei.
Azi m-am trezit cu un chef de caterinca cum ar zice un bucurestean si cu chef de gluma cum asi zice eu si desigur ca nu sunt fascinat de cerul instelat la propriu, doar la figurat.
Sunt fascinat de oameni care ma inconjoara, sunt uimit de tara mea unde nici macar protestele nu ne ies :))))).
Toata lumea este inebunita ca s-a scumpit benzina, dar nu fac nimic, cica ei protesteaza asa pe bune, platind la pomplele de alimentare in monezi de 1 ban si 5 bani, poate asa o sa sensibilizeze "moguli" :)))) cum suna cuvantul asta zici ca e vreo crema de folosesc pitipoancele.
Ideea fundamentala e ca degeaba de agitam, suntem un popor paralizat psihic, nu mai avem reflexe, suntem numai buni de dus la azil spre bucuria lu Basescu.
Generatile de dupa 92 sunt vai de capul lor, numa de scoala nu le sta capul, dar ei pozeaza in copii model si parinti ii si cred pe cuvant.
Sunt fascinat de cerul instelat si stau si ma uit oare nu vine vreun dezastru sa mai scapam si noi?
Nu vreau sa murim cu toti, doar asa o parte incepand de la cotroceni si terminandu-se la casa poporului :))))).
No, dragi mei cocalari si pitipoance aflati ca nu ati scapa de mine nici dupa moarte :))).

Gata acest post, este fara sens si noima, nu-l citi :)))).

luni, 17 ianuarie 2011

Facebook-ul vieti

Salutare prieteni

Azi vreau sa tratez un subiect deja devenit monden si pot sa zic ca e foarte important pentru toata lumea, viata virtuala.
Noi ne creeam vieti paralele, pe diferite site-uri de socializare, crezand probabil ca sunt cool sau poate ca devenim populari prin actiunile noastre din spatele tastaturi.
Astazi o sa tratez subiectul "Facebook", pentru ca dupa cum am vazut este cel mai popular site de socializare, adica daca n-ai facebook, nu existi :)))))), pe acest site gasim de la pitipoancele noastre de zi cu zi si cocalari de noapte de noapte :))) gasim si asa zisele noastre vedete mondene :)))), dar no sa discut despre ele acum, pe mine ce ma frapeaza si ma face foarte curios este acel "like", toata lumea aplica "like" la orice ai posta , poze, o fraza, pac like :))))) si pentru asta o sa fac un mic experiment cat de curand, sa vedem cam cati o sa-mi dea like la status-ul de pe facebook.
Si tot o data va adresez o intrebare "De ce ai cont de facebook si cu ce te ajuta?"
Astept saspunsurile voastre prin comentari.

A da aveti grija cu cine socializati nu se stie niciodata cand dai peste vreo pitipoanca plina de bani cu fitze si impresi de mare desteapta, eu am dat peste una si cred ca nu ia cam plecut ce i-am zis :)).

STOP PITIPOANCELOR DE MALL SI DE LIQUID!!!!!!!!!!!!
Cititi carti si armanahe :))))).
Am ramas fara ideii, nu stiu cum sa inchei acest post, pff cred ca ma cam afectat discutia intelectuala cu "academiciana" din bruk ;;).



sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Bendeac e tare!!!!!!

Salutare

Sa stiti ca titlul acestui post nu este vreo ironie la adresa lui Mihai Bendeac, eu chiar il apreciez, ca actor si in primul rand ca om, il fericit pentru ca a reusit sa aduca o moda in romania cum ar Dorel, acel personaj care stie sa zica " Nu stiu, nu stiu de'astea" sau personajul Marean Vaghelie care eu zic ca din nou a facut furori in randul romanilor.
Bun ideea acestui post este ca sa ma iau(ce sa fac nu ma pot abtine) de cei care spre tristetia mea vor sa imite aceste personaje inventate si haios prezentate de Mihai Bendeac si incearca sa fie cul incercand sa-l imite pe radio-uri si televiziuni, baluri ale bobocilor, sincer eu ma asteptam la ceva original, de ce nu sa inventeze si ei un personaj sau au ajuns sa nu mai aibe subiecte de tratat, desi cred ca la noi in tara sunt o groaza de subiecte de tratat.
Sunt profund (contrafund daca vreti sa sune bine) dezamagit de majoritatea acestor copi esuate a lui Mihai Bendeac(ha ha si tot de mine se lua un deutolog intr-un comentariu ca il imit), de ce nu incercati sa fiti originali, nu puteti din pacate, atnci va propun o chestie, faceti emisiuni religioase macar acolo nu trebuie sa va maimutariti ;)sau mai sti poate se trezeste vreunu din voi sa il imite pe Moise sau pe Iisus(sunt credincios stati linistiti).
Sunt manios pe voi, oameni de radio si televiziune si ma abtin foarte tare sa nu va numesc si sa compar cu animale care imita.
Stiu ca ma urati, nu trebuie sa-mi marturisiti frustrarea voastra, va inteleg foarte bine atat puteti, eu nu ma supar cand sunt criticat, ar trebui sa invatati si voi din asta si terminati cu difuzarea manelelor, ala nu inseamna audienta culta ci inseamna cultura de porumb si grau.

Gata mi-am varsat destul supararile pe voi "animalelor" din radio si televiziuni(nu vorbesc de toti, dar sigur o sa se simta cativa).

Si ca sa va simti bine si sa-mi iertati indrazneala va urez un sincer PA


vineri, 7 ianuarie 2011

"Angel radios! " si inca o data "Angel radios! "

Salutare!!

Am primit in seara aceasta cateva poezi, de la o prietena dea mea din Bucuresti, desi sta intr-un cartier ciudat plin de mici, bere si manele a reusit sa scrie ceva foarte frumos eu o numesc "Angel radios!" si sper ca nu se supara nimeni pentru ca am folosit aceasta comparatie.
Nu va mai plictisesc cu vorbaria mea si va postez doua poezi:

Bate vântul


Bate vântul.
Pe-o lacrimă de ploaie
cobor,
cobor din coşmarul
marilor speranţe.
Udă, caut să mă-ncălzesc
dar tot ce-am vrut să am
ai fost tu.

Bate vântul.
Frigul se-năspreşte,
tremur...
obrajii-mi sunt albi
ca veninul.
Lacătul inimii e strâns,
iar cheia,
cheia e ruptă.

Bate vântul.
Pierdută în acelaşi coşmar
mă îndrept către poarta
marilor speranţe.



Gânduri în versuri


Acum, pe o pagină albă
Îmi scriu povestea,
dorinţele,
Scriu tot ce n-am putut să scriu
De la început.

Acum, pe o coală galbenă
Şi ruptă de vechime
Aidoma dragostei noastre,
Încerc să-ţi pictez chipul,
Să pictez ce n-am putut picta
De la început.

Acum, îmi sterg lacrimile
Mânjindu-mi obrajii de gri,
De creion şi de cerneală neagră,
Lăsându-mi gândul meu
În versul tău.



luni, 3 ianuarie 2011

Primul post din acest an 2011

Salutare

Astazi m-am trezit destul de trist, pentru ca tara mea se duce de rapa, tara mea frumoasa si condusa de niste cretini si am inceput sa urlu de nervi, oare de ce acest popor este asa de anesteziat, nu are nici o reactie la ce face acesti cretini si mari hoti? de ce stam asa parca am fi intr-o coma sau parca am consuma toti etnobotanice?
Sunt intrebari la care nu gasesc raspuns, suntem in 2011 si tara noastra se duce in jos, o sa cadem intr-o prapastie de unde nici in 5 secole no sa iesim, cea ajuns tara mea?
A ajuns o tara condusa de un mare smecher, patronata de tigani, unguri si alte rase, condusa de mediocri, hoti, criminali si alte ramuri de genul acesta.
Nu mai suntem in stare sa protestam, suntem toti paralizati psihic, de ce este nevoie din nou sa moara oameni, semeni de-ai nostri care mor de foame, oare nu ne dam seama ca o sa ajungem si noi asa, cand al nostru monstru de la cotroceni ne spune sa facem economie la mancare si el se plimba cu elicopterul.
De ce suntem asa de nepasatori, de dezbinati?
Cine oare o sa poata sa-mi raspunda la aceste intrebari oare?
De ce opozitia nu reusesti sau de ce nu vor sa dea jos acest regim care pe zi ce trece devine dictatorial?
Oare si ei sunt din aceeasi oala?
Sunt atat de suparat si de trist pe poporul meu care lasa monstri sa-mi distruga tara mea, de care am fost mandru pana nu demult.

Dumnezeu sa ne ajute, ca o sa avem nevoie de credinta in anul care o sa vina.