joi, 21 aprilie 2011

Nu le pasa.....

Salutare

A trecut ceva timp de cand n-am mai postat, dar am avut timp sa observ ca oameniilor nu le prea pasa de nimic, doar de propria sa persoana si nimic mai mult.
Omul este o faptura perversa, mincinoasa care daca ar enevoie de ceva se folosesti de om si apoi il arunc ala gunoi, la fel fac si cei care ne conduc, pun legi si inchid spitale, interzic transplante si fac ce vor incalcand Constitutia Romaniei.
Ce ma deranejaza, ca nu pot sa zic ca ma supara este ca vad ca nu mai exista aceea prietenie loiala, o prietenie adevarata intre doi oameni normali, doar prietenie pentru interesul fiecaruia.
Nu mi-am propus sa tin vreo morala cuiva sau sa ma pland ca nu mai exista moralitate, doar am vrut sa aduc la cunostinta ce am observat in zilele ce-au trecut de cand n-am mai postat.
Oricum stati linistiti ca nu le pasa, doar noi suntem dobitoci pentru ca nu reactionam la ce se intampla in tara noastra.

Va urez Pasti Fericit sau Paste Fericit!!!!
Va iubesc si va respect
P.S. PUTETI VOTA IN CONTINUARE CEL MAI FRUMOS ORAS DIN ROMANIA!!!!!

miercuri, 13 aprilie 2011

Muzica facuta la misto, dar cu cap

Salutare lume

Sper ca v-au placut video-urile din postul anterior si ca v-am adus putin zambetul pe buze.
In acest post vreau sa va prezint cateva melodii, facute la misto, dar cu cap si cand zic ca sunt facute cu cap ma refer, ca desi sunt versuri care la prima auzire suna foarte shod si iti da impresia ca orice ar putea sa faca muzica de genula cesta, din pacate ne inselam amarnic, cand afirmam ca aceste melodii sunt facut rapid si foarte simplu, de exemplu Cassalocco-Ce bine imi pare ca ai luat teapa sau Fara Zahar-Sandel, vin inaintea noastra cu niste texte la prima auditie foarte simple, de fapt sunt bine gandite si mesajele sunt bine nouantate si puse simplu ca sa inteleaga orice ciumpalac.
Trecem mai departe la ceva putin mai complex, versurile melodiilor celor de la Parazitii, ele fiind facute in batjocura la prima vedere, dar transmit un mesaj clar.
Sper sa nu incepeti sa filozofati sau sa va concetrati la ce mesaje transmit aceste melodi, doar ascutatiile si simtiti muzica.
In legatura cu muzica buna, aici este un subiect care tine de cultura si educatia fiecaruia, nu cred ca am sa dezbat vreodata acest subiect.
Am sa va las cateva melodi care mi-e imi plac.









ASTA ESTE BONUS CA SA MAI RADETI :))))))


P.S. NU UITATI SA VOTATI CEL MAI FRUMOS ORAS!!!!!!

duminică, 10 aprilie 2011

Vreau sa va aduc zambetul pe buze.....

Salutare prietenii

M-am gandit zilele astea ca am devenit dintr-o data prea serios si ca a inceput sa-mi pese de lumea rea, deoarece am inceput sa dau atentie fiecarui cimpalac, cioladau care se crede destept si-am uitat de voi, de romani mei adevarati, cei care au uitat sa zambeasca, pentru asta v-am pregatit cateva filmulete de pe youtube cu starea originala a omului beat.
Sper sa va placa.
Btw, foarte tare parodia si manifestul facut de Mihai Bendeac in legatura cu revolutia din 1989, sper sa gasesc si acest filmulet sa-l postez.
Pana data viitoare zambiti ca asa va sta cel mai bine.
Va iubesc si va pup.





Se pare ca am gasit video, sper sa va placa daca cumva nu ati vazut sambata emisiunea.



P.S. NU UITATI SA VOTATI CEL MAI FRUMOS ORAS DIN ROMANIA!!!!!

vineri, 1 aprilie 2011

Romania lui Octavian Paler

Salutare

In acest post o sa ma abtin de la comentarii si il las pe marele Octavian Paler sa zica ce are de spus, desi mare dreptate avea in 2008.
Aveti grija de voi.
P.S. Votati in continuare cel mai frumos oras din Romania.