duminică, 29 mai 2011

What we do in life, goes to eternity

Salutare lume

Se spune ca ceea ce faci in viata ramane pentru eternitate, astama pus pe ganduri acum vreo 10 ani aproape cand inca eram un copil si mi-am propus sa fac ceva sa nu treaca viata pe langa mine si sa ramana ceva dupa mine, de aceea m-am apucat de arta medievala si am lasat la o parte fotbalul care din pacate din orasul Sibiu nu prea aveai sanse sa ajungi mare.
M-am gandit ca o cariera de actor nu strica si mai ales daca se bazeaza si pe istorie si mai exact evul mediu, a fost destul de greu pentru ca au fost multe perioade cnad au fost niste obstacole foarte mari si de care credeam ca no sa mai trec vreodata, dar cu ajutorul mamei mele, a prietenilor mei care mi-au fost aproape am trecut peste toate si uite ca ma indrept spre 8 anid e activitate in acest domeniu, 8 ani cu trupa mea, cu care am reusit ce mi-am propus sa mergem peste granitele tari noastre si sunt foarte fericit.
Mai am un pic si fac 25 d enai, un sfert de secol asta daca mai stiu sa calculez, pot sa zic ca am avut multe dezamagiri din partea oamenilor dragi, dar au fost sterse si trecute in nepasare de reusitele cu trupa.
Azi am zis c anu vreau sa critic pe nimeni, nu am chef sa spun nimic nasol de nimeni, doar s ava impartasesc cate chesti si sa va pun pe ganduri oare voi vreti sa faceti ceva sa ramana dupa voi?
Asa ca procesati foarte bine ce vreti sa faceti si daca considerati ca este bine, go for it.

Melodia asta este dedicatie pentru cineva care nu o merita!!!!!!

luni, 23 mai 2011

Am scapat de Apocalipsa, dar am dat de voi

Salutare

Acum 2 nopti, ar fi trebuit sa ne luam ramas bun de la viata, pentru ca trebuia sa vina Apocalipsa, dar cum stim ca Romania este cu vreo 200 de ani in urma, la noi s-a amanat apocalipsa si asta mi-se pare ciudat, pentru ca la noi exista destula lume proasta, care s-a pregatit sa moara intr-un club de fite, cu gandul ca daca mor macar sa aiba la bord niste jack sau ceva tequilla, numa ca surpriza, apocalipsa s-a razgandit sa mai vina, din pacate la noi in tara orice esueaza, de aceea nu exista atentate sau cutremure, pentru ca ar iesi foarte prost din cazua crizei sau din cauza taxelor, ca de daca apar de ce sa nu se inventeze, impozit pe antetat, sau taxa de cutremur :)))).
Oricum patroni de cluburi de fite au facut o gramada de bani pentru petrecerile de adio pentru intampinarea apocalipsei, oricum la noi a inceput Apocalipsa dupa Biblia secreta scrisa de Boc si Base.
Am observat ca ne prostim pe zi ce trece si credem orice nebun care vine si ne spune ca el stie sigur ca o sa murit in ziua cutare, la ora cutare, prosti venite de la americani si cam atat.
In legatura cu iq-ul oameniilor care ne inconjoara, fiintele stralucitoare si in roz, acelea pot atrage doar niste extraterestri nervosi c aau fost orbiti de stralucirea lor, nimic altceva.
Treaba ca am scapat de apocalipsa si am dat de voi primatelor, asta este doar pentru cei care se simt vizati, pentru restu tot respectul meu, sa fiti sanatosi.

Salutari si grija amre ce faceti si pe unde asteotati apocalipsa din octombrie :)))).

P.S. Votati orasul preferat sau cere considerati ca este cel mai frumos, mai sunt ceva zile pana la ziua mea, ascultati GO FM BEST MUSIC IN TOWN.
Ascultati o voce care abia astept sa o aud pe lumea celalta!!!!


luni, 16 mai 2011

Nu-mi pasa.

Salutare

Astazi m-am trezit cu gandul sa ma duc la facultate, dar din pacate n-am apucat sa ajung pe acolo, deoarece ma simteam foarte obosit psihic si am decis mai bine sa raman acasa ca sa nu cumva sa ma intalnesc cu vreun ciumpalac sau vreo pitipoanca care sa-mi strice ziua, pentru ca risca sa o ingrop sub asfalt si sa o numesc fosila expirata.
Cu aceasta ocazie si mai ales ca am ramas acasa, am reusit sa stau sa procesez cateva chesti care sincer in ultimul post le-am cam zis direct si nu prea trebuia, poate am sunat a frustrat, pentru ca oameni sunt diferiti in gandire si ca poate asa se simt ei bine, barfindu-ma si injurandu-ma si incercand sa para prieteni/prietene cu mine si de fapt nu prea au notiunea asupra acestui fapt si sentiment.
totusi am rezolvat treaba, am ajuns la sentimentul "Nu-mi pasa" deci mi-am revenit, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si acum astept sa mai plec cu trupa la festivale si stiu ca o sa fie foarte bine.
Aseara am avut ocazia sa-l ascult pe boc spunandu-ne ca el a construit o romanie moderna si ca am iesit din recesiune, termen pe care daca il cautam in orice dex este mai grav decat criza pe care o invoca acest guvern ca motiv pentru taieriile in masa a salariilor si alte porcarii pe care le fac ei.
Daca vou nu va pasa de tara noastra, atunci de ce sa-mi pese si mie, macar daca ne ducem dracului, mergem impreuna.
Azi s-a deschis oficial noul radio de muzica pe placul oamenilor care indragesc si pretuiesc muzica buna GO FM se poate ascultat dand click pe poza de langa postari.

Mi-am revenit si asta este bine si ca sa fie pe sistem va spun ca imi caut gajica din nou sau gajici :)))))
Aveti grija de voi si nu uitati sa votati cel mai frumos oras din Romania.

duminică, 15 mai 2011

Sunt un porc si fac numa' nasoale

Salutare lume,

De cateva zile sunt sunat cu numar asculns si injurat si bla bla si sunt tare curios cine este academicianul care ma suna si imi umple frigiderul, oare o fi vreun geniu, neinteles? sau vreun frustrat cu putza mica si fara succes la femei?
Tot ce conteaza este ca eu sunt un porc si fac numai nasoale, asa gandesc si vorbesc majoritatea persoanelor care ma inconjoara, de parca le-am tras chilotei jos la virgine si la virgini, oricum nu prea inteleg frustrarea lor si comentariile insipide si de prost gust.
Sunt suparat, trist si dezamagit de persoanele care ma inconjoara si nu au tupeul sa vina sa-mi zica in fata ca sunt nasol care face si zice numai nasoale si ele trebuie sa se ascunda pe la colturi sa spuna chesti espre mine, care sincer sunt niste baliverne imputie.
In ultima vreme m-au dezamagit destui oameni dragi, dar asta este lumea se schimba o data cu inaintarea in varsta si nu le port pica.
Mai este mai putin de o luna pana la ziua mea, anul acesta fac 25 de ani, mai exact un sfert de secol si am stat si am pus in balanta cam ce-am facut eu pana la ora actuala si nu vreau sa ma laud sau sa se trezeasca vreun taran sa zica mi-au murit laudatori, eu zic ca am facut ceva si o sa ramana ceva dupa mine, dar pot sa fac si mai multe pentru ca inca sunt tanar si abia ce sunt in floarea varstei.
A da si recunosc ca sunt un porc si fac nasoale celor care imi sunt nerecunoscatori macar cu respectul meritat cu nimic in plus si da sper sa pateasca mult rau pentru asta.
Nu uitati sa votati cel mai frumos oras si sa ascultati de maine 16.05.2011 GO FM un nou post local de radio pentru placul tuturor.

joi, 12 mai 2011

Titlul de diva nu tine loc de creier....

Salutare lume

Astazi m-am trezit cu acest gand sa ma iau de acste "dive" de cauciuc, create pe cale artificiala, puse intr-o folie de plastic, aceste fiinte ignorante si inculte, care stiu numa sa stea numa in pozitia orizontala si sa comenteze numa prosti.
Cand zic ca titlul de diva nu tine loc de creier cred ca am dreptate 100%, avem destule dive care sa-mi confrirme acesta afirmatie si putin imi pasa daca se simte vreuna mai "desteapta" sa ma injure, sa ma critice, degeaba ca nu-mi pasa, eu zic ce am de zis si noroc bun.
Ideea fundamentala este ca nu le mai suport sis per sa pateasca nasoale cand merg in cluburi, saloane si alte locuri "culturale" de acest gen, saracele ele sunt cam rupte de realitate, nu prea vad ca noi incercam sa evoluam si sa schimbam modelul acesta de pitipoanca sau cocalar. dar degeaba cu cineva cu 3 clase ca trenul nu pre aai ce face.
De aceea vin si cu o propunere, sa deportam aceste fiinte Botwana, acolo si moneda este pe placul lor :))).
Acum vreo o luna si ceva mare festivitate in "centrul de cultura" Promenada, a venit chiar el Pr.dr. in pitiponcism si cocalarism Catalin Botezatu sa predea acesto fiinte lecti de viata, desigur care le-a si impartasit prin cartea lui de succes.
Deci nu mai pot cu ele, nu mai pot cu Boc, Basescu si cu tanti shaorma (Udrea).
Suntem catalogati un popor de mall si clubing, eu vrea sa fac diferenta si stiu ca mai am langa mine cativa care vor asta.

P.S. Votati cel mai frumos oras, votul se incheie de ziua mea.

marți, 10 mai 2011

Toti nerecunoscatori sper sa pateasca nasoale....

Salutare lume

In aceasta zi de marti, 10 mai 2011 am observat ca multi din jurul meu sunt oameni falsi, oameni care sunt langa mine din interes, dar eu stau linistit ca deja am scapat de cativa care erau niste "fetite" care barfesc la colt de strada la o shaorma ceva.
Acesti oameni, daca ii pot numi asa sunt creati pentru enervarea neuronilor si pentru a produce cica panica in jurul meu, dar ce nu stiu ei este , ca nu-mi pasa doar de cine merita si ca degeaba ma barfesc, injura si atle procedee de scoate din ritmul meu normal de viata, nu vreau sa-i insult prin ce scriu, doar vreau sa-i mustrez putin poate inteleg si ei fara desen ca sunt penibili si ca daca nu era sa fie in trupa mea, gasca mea nu prea erau cunoscuti si nu ca asi vrea sa ma laud sau sa imi adun simpatizati nu am de ce, chiar nu am nevoie, cu cat sunt mai putini in jurul meu, cu cat o duc mai bine.
Ideea fundamentala este ca degeaba de vezi barbat fatala daca tu ai o atitudine de curva shaormista.
Acum trec la partea feminina, toata lumea care ma critica imi agata de coada tot felul de prosti, ca am nevoie de prietena, ca am nevoie sa cultiv (pe camp ca voi sau cum?) si alte prosti, ideea este ca poate am prietena, poate nu am si asta ma priveste pe mine si pe ea sau pe ele :)))).
Eu zic asa vedeti-va de treaba ca aveti destula bautura si nu stiu, uitati de persoana mea si de trupa mea si de tot :).

Va iubesc si va respect pe cei care meritati.

P.S. Cu putina intarziere "La multi ani tuturor barbatilor!!! :))) Piesa vo dedic.