marți, 24 ianuarie 2012

Toti au gura mare pe facebook :)

De 12 zile oameni ies in strada, sa-si ceara drepturile, sa-si strige nemultumirile, sunt suparati, inghetati si vor un singur lucru "JOS BASESCU!!", insa exista protestarii de facebook, ei exista din pacate intr-o camera de 2 pe 2 si probabil ca se cred superbi daca stau dupa asculnsi dupa un monitor si au ca arma o tastatura, majoritatea pupbasisti, care l-au votat pe marinar, Ma dezgusta treaba asta, oameni adevarati care traiesc si respira sunt in strada, nu pe facebook sau pe alte retele de socializare. Azi este o zi importanta, trebuie sa ne mobilizam!!!
Doamne ajuta!!!
Schimbarea si revolutia nu se face pe facebook!!!!

luni, 23 ianuarie 2012

Pe voi va consider vinovati!!!!!!

Astazi am asistat la un nou carnaval in parlamentul romaniei, unde alesi nostri se joaca leapsa si ne paseaza de la uni la alti. Mi-e scarba de pupbasisti care au fost astazi la balcoanele parlamentului si sper ca sa aveti parte de mult, mult, foarte muult rau, catre voi arat cu degetul si spun tare si raspicat, "Voi sunteti de vina!!", pentru tot ce s-a intamplat si pentru ca basescu ne conduce tara si vietile noastre.
Sunt mandru ca romani mei traiesc si am putut sa ma manifest alaturi de ei in piata mare din Sibiu, totodata trebuie sa marturisesc ca exista proopaganda aceea ca USP=PDL, hmmmm sincer sa zic este cam aiurea sa strigi asta, nu cred ca exista ceva mai nasol decat ciuma portocalie si aici tin sa-mi cer scuze de la ciuma, n-am vrut sa o jignesc chiar asa.
PUPBASISTI din toata tara pocaiti-va si recunoasteti frumos ca ati votat cu zeul suprem basescu, nu va mai ascundeti dupa degetul infipt in pasarica femei.
Tot o data am observat ca toata lumea a fost la revolutie pe baricade si in fata, intrebarea mea este. Cine a fost la mijloc in spate, daca toata lumea a fost in fata pe baricade, inclusiv Igas care saracu el inca este in revolutie, dar cu limba romana.
Desi Baconschi a fost revocat, aia este apa de ploaie, ceva sa zica ca au schimbat ceva si cica sa satisfaca "viermi, ciumpalaci, nevrotici, haimanalele si desigur hulgigani" din tara asta, care n-au ce face, dacat sa iasa la -5 grade din case sa scandeze "JOS BASESCU!!!" sau "IESI AFARA, JAVRA(FIINTA EXTRAORDINARA) ORDINARA!!!!.
Este clar, Romania este in clocot, acum ramane de vazut daca dam si in foc, sper ca romani mei si desigur si eu sa ne putem manifesta nemultumirile, oricand, la orice ora, fara autorizati.
Hai Romania!!! Hai romani!!!!!
Am auzit o slogan ieri: " Ale ale ale aleee Romania te iubesc!!! Aici este pamantul stramosesc!!!!" Suna foarte bine.