vineri, 12 martie 2010

Bate vantul cad tiglele, cade si cablu tv

Salutare prieteni
Desi nu este un blog tranzitat, citit de foarte multa lume, iar asta pe mine nu ma deranjeaza si chiar nu-mi pasa ca lumea nu intra, probabil sunt ocupati sa citeasca inertiile din ziare despre Basescu care este numit om de stiinta acum, in fine prefer sa nu ma agat de acest subiect ca deja sa agatat Mircea Badea si n-ar fi moral ca sa-l citez si nici n-ar fi original.
Povestea mea este alta si subiectul acestui post este ca un vers de doina cantata la fluier de un baci undeva la munte cu oile sale, bun acum va intrebati cum? cand? si de ce? sau intrebari stupide De cand sunt tigle si cablu tv la munte? ei bine prieteni povestea incepe cam asa
Acum cateva zile la Sibiu s-a pornit un vant foarte puternic, un fel de vijelie si vali vijelie desigur, la moment dat ma uitam la televizor ca un ciumpalac la Antena 3 sa vad ce-or mai debitat oameni nostri de la putere si la moment dat am vazut cablul de la firma de cablu din Sibiu care balanganea si televizorul se vedea in ritmul de balanganeala de ziceai ca este muzica asta noua de pe radiourile noastre, la moment dat pac s-a rupt cablul, desigur ca un bun crestin si cetatean european am sunat la numarul de deranjament de la firma de cablu si desigur ca nu era nici un operator disponibil la ora 0(12 noaptea), pana la urma dupa o ora de incercari imi raspunde o tuta care desigur ca mi-a cerut o groaza de detalii si date, ma mir cum de nu ma intrebat numarul de la chiloti sau altceva, A doua zi a venit o echipa si a incercat sa remedieze problema, nimic, a venit a doua nimic... pana la urma dupa vreo 12 ore au rezolvat problema, acum vine concluzia
Romania este o tara Africana in care nici macar tiglele numai stau pe acoperis, de asa de bine au fost executate lucrarile, oricum stati linistiti nu va agitati ca vin extrateresteri sa ne ajute si sa ne salveze.
Pana data viitoare aveti grija la tigle,copaci,cabluri tv ca e posibil sa va treziti ca faceti cunostinta cu ceva de genu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu