luni, 18 octombrie 2010

Recunosc sunt dus, deci sunt normal :)))

Salutare

Azi o mare dilema, aceasi care cred ca o are orice baiat, cine poate intelege femeia, ideea este ca deja sunt satul de fetite care se cred femei fatale, de fetite idioate care ne cred niste prosti din serialul sa prostim prosti, ideea este ca multe femei ne cred idioti si zic, hai sa profitam de ei ca sunt prosti. Ideea este ca femeile majoritatea sunt materialiste si cred ca tot ce vor trebuie sa fie comanda pentru noi barbati.
Inca o chestie care nu inteleg, de ce o fata trebuie sa foloseasca de prieteni, iubit sa ajunga cineva, de ce nu poate sa faca asta cu puterile ei, ideea care ma roade este ca desi femeile zic ca noi barbati suntem dezordonati,curvai, betivi etc., iar noi nu atacam si cand iii zici la o femeie ca e curva, ea nu nu se chinuie sa-ti demonstreze ca nu e asa ci vrea sa te faca sa nu mai zici asta in gura mare :)))))))))))))))).
Cam atat despre femeile fatale, fetile de 13 ani virgine in gand.

Astazi mi-am dat seama ca daca vreau sa mai raman pe aici prin Romania Mea trebuie sa fiu dus adica normal, stiu ca nu suna prea logic, dar in romania nu este nevoie de logica :))))
Am ramas uimit de aud in fiecare zi, nu vreau sa ma mai gandesc la politica pentru ca nu mai pot gandi deloc, aici vorbesc despre orice, daca vrei sa inchiriezi o sala de exemplu te plimba o saptamana cu o gramada de acte si pentru ce, sa le dai bani nu sa le ceri.... Superb, Divin chia
Oricum declar ca sunt dus deci sunt normal.

Oricum aveti grija ce tine-ti langa voi si ce vreti sa faceti in Romania

P.S. Imi cer scuze fata de fetele care se simt nasol, dar ideea este ca daca nu esti curva n-ai de ce sa te simti :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu