miercuri, 28 aprilie 2010

DIn tot ce-a fost....nu mai e nimic

Salutare
Am ajunsc acum cateva zile la cateva concluzi, care sincer ma pun pe ganduri, am ajuns sa realizez ca iubirea numai este ce era acum vreo 100 de ani poate chiar mai multi, unde doi oameni care se iubeau enorm de mult, chiar daca erau despatiti si 15 ani unul de altul, desigur fara voia lor, totusi se intalneau si iubeau la fel de mult sau poate chiar mai mult ca inainte, acum in zile noastre, iubirea inseamna cu totul altceva, mai exact inseamna sex, bani, distractie si cam atat, sentimentele s-au dus probabil au fost ingropate o data cu stramosi nostri care se iubeau si se sacrificau pentru ceva, noi generatile secolului 21, visam sa facem sex, sa ne uitam la chesti gretoase porno si sa ne distram, nema pasiune, nema sentimente, nema cultura.
A doua concluzie la care am ajuns este ca numai exista oameni sinceri, acei prieteni pe care te poti baza cand ai probleme cu adevarat, acel camarad care sa-si scape pielea din belele, acei camarazi sunt in basme numai sau in piesele de teatru, ca la noi numai sunt.
Trist e ca am ajuns sa cred ca ne nastem, traim intr-o viata monotona, fara sentimente, fara nimic, ne hranim ca asa trebuie, facem sex ca asa ne cere corpul si cam atat, apoi murim, fara sa lasam nimic in urma noastra.
Cat de sec suna, cat de trist este, ce dezacordata suna "vioara" vieti, sa te nasti,traiesti si mori, sec, monoton, fara sentimente.
A treia concluzie care am traso este aceea ca daca marturisesti setimentele cuiva pe care iubesti, indragesti, placi toata lumea se uita la tine de parca ai facut o crima, se uita de parca esti de pe alta planeta sau cine stie ce alien esti.
Concluzia mea este asta daca nu iubim cu adevarat, nu reinviem sentimentele o sa ajungem sa fim monotoni, plictisitori si seci.
Urmatoarea melodie o dedic cuiva special din viata mea si daca are cineva ceva de comentat go for it!!!!
Pana data viitoare aveti grija de voi.
P.S. Este melodia mea preferata de la Alternosfera!!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu