duminică, 20 martie 2011

Ziua "indieniilor" sau a "extraterestriilor" de balta

Salutare

De cateva zile de vineri, am observat ca in Romania exista o noua rasa de "indieni', rasa cred ca se numeste "semi-greu de bloc/casa", ei manifestandu-se in cel mai grotesc fel de-a fi.
Desigur ca inainte de a iesi pe strazi, ei consuma ceva "benzina" cum ar fi votca, rom, tequilla etc., apoi devenint o haita de Supermani, roiesc pe strazi, la volanul masinilor lor cumparate de parinti sau pur si simplu pe strada, acostand trecatori in limba lor "chingoniana in dialec vechi", acesti masculi feroce, aud esigur pe langa ei si partea femina, femela lor este foarte stralucitoare, probabil ca sa te orbeasca ca trecator sa nu mai vezi nimic. Ei dupa ce ca sunt niste fiinte penibile care ar merita calcate cu bicicleta sau baga-te in masina de spalat cu Ariel sau alti detergenti (asta ca sa nu fac reclama la Ariel :)))) ), ei asa pozeaza in oameni interesanti, chiar filozofi exemplu cel mai bun este nichita care este totodata si poeteasa.
Am avut ocazia sa primesc friend reguest-uri pe profilul meu de facebook, de la tot felul de fiinte extratereste de genul acesta si chiar era de cateva ori sa cad sub birou de ras, dar acum stau si ma gandesc ca este de plans cand ma gandesc ce creier au si ca duc coeficientul nostru de inteligenta in jos.
Si acum ca am terminat acest subiect extra-ochelari, vreau sa transmit un mesaj tuturora care sustin si sunt in PDL un mesaj:
ASI DORI, SA VI-SE INTAMPLE TOT RAUL DIN LUME SI PENTRU ASTA O SA MA ROG SA PRIMITI TOT RAUL DIN LUME"

Sunt satul de toti cretinei sau cretinutele care fac pe filozofi/filozoafele si imi crtica blog-ul, nu va place ce postez, nu cititi, este simplu ca buna ziua, dar na poate pentru iq-ul si gandirea voastra si asta este foarte complicat.

Peace out si Cristian vezi ca nu m-ai imi caut "perechi" cum ziceai tu, sper ca acum nu mai esti frustrat si poti sa-ti gasesti si tu o fata sa te satisfaca in afara de matura :))))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu