luni, 7 martie 2011

Portretul gibonului cu iq-ul sub 50

Salutare

Sincer, incep direct cu subiectul pe care sper ca il intelegeti din denumirea(titlul) postului, am sa va prezint potretul gibonul din jungla de betoane, acest mamifer fara creier.
Gibonul din jungla de betoane, exista in doua variante, decapotabil sau full option, la fel ca un logan(stiu stiu ca o sa se crizeze gibonul care manuieste volanul ca nu exista logan decapotabil).
Gibonul decapotabil alias gibonul ras pe tartacuta si degeaba pe acest pamant, multe nu sunt de spus, doar ca are doua maini cu care se scarpina in nas si in dos, inca doua brate(picioare) cu care se deplaseaza(desi cand este puscat dupa bere ragaie si devine patruped), asa sa revin la deplasarea lui, el se deplaseaza la fel ca un liliac scotand sunete diferite, incercand sa articuleze limba romana, cu accent de Piatra Neamt, el incearca desi este foarte limitat sa ne propuna o discutie filozofica, iar el devenint deuntolog si practicand un stil de mimico-gestica specifica artelor martiale din Congo, noi desigur ca nu intelegem ce vrea sa ne zica sa ne explice pentru ca nu vorbim Clingoniana in dialectul vechi(nu ca am vorbi vreodata Clingoneana).
Aceasta specie de gibon decapotabil se gaseste in parte de est a Romanhiei, ea se hraneste cu banane cred sau cu mult rahat industrial.
Gibonul full option, se gaseste peste tot unde se gasesc asa zisele cluburi ca sa citez un mare filozof (un gibon decapotabil desigur) ei manifestandu-se prin ragnate dupa 2 pahare de tequilla si imbracandu-se cat mai strident si stralucitor, asa pacalalindu-si si orbindu-si adversari(restu de oamnei normali), ei mananca sau nu, de baut beau de la motorina in sus, starpirea lor se poate face doar prin atasarea unei bombe in fiecare club sau exorcizare cu Metallica vreo 2 zile.

Si acum cateva citate si prescripti:

1. In caz de intalnire a unui specimen de gibol desigur mai sus precizat nu ii raniti, se ranesc ei singuri.
2. Giboni decapotabili musca pe la spate(adica de fund), in caz de asa ceva, aveti grija mare sa aveti pantaloni dati jos regulamentar.
3.Giboni full option in timpul de imperechiere scot sunte ciudate cu auuuu sa moara dusmani mei.

SI acum o discutie filozofica avuta de mine cu o amunita persoana:

R: Auzi tu esti in clasa 7-ea?
P: DaR: Si ati facut anatomie nu?
P: Nu, ca inca suntem la om.

Mai multe va las eu sa intelegeti si beliti ochi bine ca mai vin posturi de genul asta
Si votati cel mai frumos oras!!!!!!!
P.S. Scuze pentru greselile gramaticale din text.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu