joi, 2 iunie 2011

Destinul il scriem noi.........

Saluatre

Toata lumea o arede, asa filozofic despre destin, el fiind catalogat ceva divin, care vine dela sine sau de la Dumnezeu si ca noi nu ne putem schimba destinul si asta este.
Tin sa contrazic "filozifi" manelisti, cocalari si inculti, destinul ti-l cladesti tu prin munca, educatie, atasarea cunostintelor bogate si nimeni nu te poate da la o parte daca esti bun, pentru ca ai de ceva sps, o spui si noroc bun.
Stau si scriu acest post, ascultand melodia Cargo-Destin, afara fiind o vreme de furtuna,ploua cu galeata, dar asta nu ma opreste sa-mi schimb destinul daca eu cred ca este bine sa fac asta.
In ultima vreme, lumea s-a cam schimbat, nu prea le mai pasa de nimic, nu mai pun suflet in nimic din ce fac si fac doar ca sa fie facut, sa nu zica nimeni nimic, ca ei n-ar face nimic.
Toata lumea ma intreaba daca sunt suparat, nu sunt suparat, dezamagit sunt, dezamagirea este un sentiment al dracu de dureros, mai dureros decat supararea.
Cand esti dezamagit parca nu iti mai vine sa reactionezi sau sa mai complectezi ceva in aceasta situatie, iti vine sa lasi totul balta si sa pleci.
Acesta tara a mea se duce dracu, impreuna cu locuitori lor.

Aveti grija de voi. Pana data viitoare toate cele bune
P.S. Nu stiu daca o sa mai scriu curand sau vreodata pe acest blog. Ramane sa vad ce fac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu