joi, 12 noiembrie 2009

Circul PDLUS va prezinta


Circul PDLUS va prezinta in premiera nationala jonglerile cu minciuni si promisiuni si chiar cu niste cuvinte grele executate de maestrul Train Basescu, imblanzirea animalelor:tigri,cuvule,ciboni,prostanaci si cum ar fi gripa porcina, dresajul este facut de acelasi maestru Traian Basescu si desigur cu ajutorul asistentilor sai: piticul nuclear Boc si blonda de Udrea.
Noul numar al circului este bataia intre babuini nebuni si 20 de maimute turbate inarmate cu bate desigur totul este numai cascadorie si teatru nimic nu este real la fel ca si promisiunile lor. Locatia o stie toata lumea si daca nu este Piata Mare a orasului de pe malul Cibinului adica Sibiul pentru ce-i care nu prea stiu geografie.
Nu ratati asa show si speram sa fi-ti in numar cat mai mare la acest circ national organizat desigur sa nu uitam de circul PDLUS prin puterea presedintelui nostru bengos Traian Basescu.
Hai gata cu gluma ca ma intrec, hmmmmm sincer nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie in piata mare a Sibiului, dar stiu ca eu si gasca mea o sa fim acolo nu sa-l sustinem pe Mariner, ci ca s-a salvam o viata a unui semen de-al nostru.
Sa veniti la circ desi suntem cam satui de circ ca de 20 de ani se tot joaca acelasi spectacol.
Sa traiti bine cum ar zice Iuda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu